English

   
 
RIESTER
 

Riester
Dijagnostički instrumenti

www.riester.de

Preuzmite pdf katalog

 
Sertifikati:
ISO 9001
ISO 13485
CE Annex II
CE Annex VI
 
 

’’Riester- The familiar way’’ proizvodi su visokog kvaliteta, bezbedni, precizni. Poznati su kako u svojoj zemlji tako i u zemljama širom sveta.

Dizajnirani su da zadovolje potrebe svakog korisnika, Riester proizvodi su dizajnirani i napravljeni ličnom saradnjom između lekara i naših inžinjera i odeljenja za israživanje i razvoj. Ovo je samo jedan element Riester filozofije proizvoda, u svim aktivnostima ljudski aspekt je i dalje ključan u našoj kompaniji. Svi naši proizvodi poseduju CE-znak, znak za kvalitet, svi naši proizvodi prolaze izuzetno rigorozne testove kvaliteta pre nego što napuste fabriku.

’’ The familiar way’’ standard nije samo standard za zadovoljstvo kupca, već takođe i odraz jačine, fleksibilnosti i duge tradicije naše kompanije koja uspešno posluje već decenijama. ISO 9001 certifikat smo dobili 30.10.1997. Kompanija postoji više od 60 godina u proizvodnji medicinskih dijagnostičkih instrumenata. Istorija poverenja, na koju smo mi izuzetno ponosni i na kojoj ćemo se bazirati u budućnosti.

Uz pomoć našeg visoko motivasnog osoblja, koje je prošlo izuzetno zahtevne treninge, mi smo u mogućnosti da odgovorimo svim zahtevima tržišta.

 

 

 

 

 

     

Kontaktirajte nas

©2009 INEL d.o.o. - Sva prava zadržana